Roger Amundsen

Roger Amundsen

En komplett dag?

Postet av Roger Amundsen den 7. Mai 2018

Da har vi startet en ny tradisjon i JIL Oslo! Ikke det at vi stiller i Holmenkollstafetten, men at det gjøres i samarbeide med NSB konsern og persontog, og at det hele avsluttes med en stor bankett med god mat og drikke! (Artikkelen fortsetter under bildet.)

   Bård Solvoll fornøyd med god grunn.

Jeg kopierer her inn Bård Solvoll sin oppsummering av dagen:

"På Lørdag var det en stor dag for meg. 
🤣Som trener for Lag 1 og 2 i NSB. 😎NSB hadde tre lag fra Lok/Kond. NSB Persontog 1 og 2 og 3. JIL Oslo. Lag 1 plass nr 63. Tid 1.05.26. Lag 2 plass nr 523. Tid 1.16 32. Lag 3 plass nr 1454. Tid 1.37 20. Kan nevne at det var 1477 lag (22155 løpere) med i denne klassen. Dette er halvparten av alle som deltar i hele Holmenkollstafetten. Vårt topplag blei altså blant de 4% Beste løperne i denne klassen. Vi har gjennomført 8 fellestreninger fra Januar. Stort sett inne på Bislett. Knallharde intervaller.😫 
Så mye innsats👊. Så mye idrettsglede.💪 Er utrolig stolt av alle 45 løpere. På kvelden var det en kjempefin bankett med taler av blant annet Geir Isaksen (AD i NSB.) Så... Go mat og drikke. Til slutt musikk og dans til langt utpå morrakvisten. For en Dag! 😀😀😀. Takk."

Vi var altså 45 løpere fra 3 JIL Oslo lag samt 30 fra NSB administrasjon. Av disse deltok oppunder 70 personer på banketten i Scweigaardsgate 23 sin kantine. Som medlem av arrangementskomiteen vil jeg våge å påstå at arrangementet var meget vellykket. God mat og drikke og god stemning!

En stor takk til Hege Lutro som var oppmann for lag 3 og til Hans Trygve Løvstad som sørget for energipåfyll til da lagene samlet seg på Oslo S løpsdagen.

Til neste år satser vi på minst ett lag til fra JIL Oslo! Ett 4. lag som lik lag 3. er med for deltagelsen sin skyld, for å komme seg ut i et fantastisk arrangement i Oslos gater og være med på en super sosial tilstelning. Jeg oppfordrer alle til å rekruttere til neste års arrangement....

Bilde av lag 1 og 2:

Og av lag 3:


Vi ses lørdag 11. mai neste år! Hold av datoen!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline