JIL Oslo er et bedriftsidrettslag for alle tilknyttet jernbanesektoren!

Vårt formål er gode sosiale relasjoner og bedre fysisk og psykisk helse for alle ansatte på tvers av arbeidsgiver i et en oppdelt jernbanesektor. Vi fungerer som bedriftsidrettslag for alle selskap som vil ha oss som "sitt" idrettslag, men de fleste aktivitetene vil være åpne på tvers av arbeidsgivere.

I tillegg til tradisjonell idrett organiserer vi aktiviteter innenfor hobby og fritid, og rene sosiale aktiviteter.
Finner du ikke ditt interesseområde? Bli med og start en ny gruppe da vel!
Kontakt oss om du har ideer til andre aktiviteter.


Hvorfor skal du bli medlem hos oss?

Innen tradisjonell idrett har vi aktive grupper med seriespill innen bordtennis, fotball og volleyball. Vi har også sjakk og bridge som stiller opp i jernbanemesterskapet. I 2022 var JIL Oslo vertskap for jernbanemesterskapet i bridge.

Jernbanemesterskap arrangeres i tillegg til ovennevnte innen blant annet: Skyting, sykling, golf og ski. Og selvsagt innen løping som omfatter terrengløp og maraton. Deltagelse i JM gir mulighet for uttak til internasjonale jernbanemesterskap i noen av idrettene. Utover dette tilbys en rekke aktiviteter og idretter i regi av Oslo Bedriftsidrettskrets.

Vi ønsker å opprette nye gruppe innen bowling, sykling og padling. Er du interessert? Gi beskjed til styret. :) 

Holmenkollstafetten er  den desidert største happeningen sosialt opp gjennom, her kan alle delta! På det meste deltok JIL Oslo med 11 lag, men Covid-19 har gjort at løpeaktiviteten vår har ligget nede til nå. Styret håper vi igjen har aktive lag og mye aktivitet rundt stafetten i 2024.

Vårt mål er å skape bedre fysisk og psykisk helse og godt sosialt samhold, både gjennom idrett, hobby og sosiale aktiviteter. 

Har du en aktivitet du ønsker å starte opp så er vi i organisasjonen her for deg. Vi jobber aktivt for å skaffe frem midler til flere sosiale aktiviteter. Medlemskap koster kr 500 per år. Noen aktiviteter kan ha ekstra deltakeravgifter for seriespill eller turneringer.

Bli med og skap en aktiv fritid med gode kolleger!

Medlemsfordeler gjennom bedriftsidretten: medlemstilbud. I tillegg har vi avtale med Flügger Ensjø (20%) og Torshov Sport (10-20%).


Bli medlem
Aktivitetskalender
Les flere nyheter

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.