Curling

Postet av Jernbanens Idrettslag Oslo den 13. Sep 2018

Vi starter med Curling! En idrett for absolutt alle, og veldig sosialt! Hvert lag består av 4 til 6 personer. Hvorfor ikke gå sammen en kameratgjeng? Eller bli med og bli kjent med dine kolleger! Med støtte fra NSB stiller vi så mange lag som mulig. Nybegynnerkurs arrangeres en av følgende kvelder: 8. 9. eller 10. oktober i Jar Isforum. Kontakt Roger Amundsen, mailto: rogeramundsen@nsb.no, tlf 41292105 

Klippet fra forbundet sine sider: "Du får en 2 timers introduksjon til spillet av dyktige curlingspillere.  Alt utstyr finnes i hallen (Koster, Steiner), du tar på deg en treningsdrakt gjerne en lett fleecejakk så er du i gang. Vi starter med 15 min teori, skifter til curlingsko, ut på isen for å prøve og så noen små kamper. Det spilles kamper på mandager i Jar Isforum, Storengveien 28 på Jar. 
Kampene spilles kl.18:30 og 2000"
DHL Stafetten

Postet av Jernbanens Idrettslag Oslo den 20. Jun 2018

Da har vi testet ut DHL stafetten. Bak til venstre på bildet står Konserndirektør Organisasjon og Stab Morten Müller-Nilssen og hans sønn Mathias. Mathias tro til og løp 1. og 4. etappe for mikslaget! Neste år satser vi stort på dette arrangementet, særlig siden de har walk-klasse (4 personer går samlet 4 km) og bevertning og grilling i parken.
Stand i 4. etg DA bygget

Postet av Jernbanens Idrettslag Oslo den 5. Feb 2018

Mandag den 12/2 og tirsdag den 13/2 fra kl 09.00 vil vi være tlstede i 4 etg DA bygget samen med representant fra Oslo Bedriftsidrettskrets for å informere og skaffe nye medlemmer. Vi ønsker at alle gamle medlemmer tar en tur bortom for å bli oppdatert.