Bedriftsidretten Informerer

Postet av Jernbanens Idrettslag Oslo den 18. Jan 2021

 
Image

Image

PT online

Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne eller opprettholde treningsgleden! Har du lenge hatt lyst til å komme i gang med trening, men ikke visst helt hvordan? Eller kanskje du trenger noen ekstra råd og tilpasninger på den treningen du gjør i dag?  Uansett mål eller hvilket utgangspunkt du har – vil vår personlige trener hjelpe deg.

 

Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon, enten det gjelder trening for deg som enkeltperson eller trening for ansatte i bedriften du jobber i.


 
Image
 

Bli med på spennende vinterturer gjennom Ski på Topp Romerike! Her kan du gå på randonee- og langrennski, truger eller på beina.

Ta med deg dine venner, kolleger eller familie på tur i den flotte naturen på Romerike. Turmålene er varierte, noen lette, noen middels turer, mens vi også har noen mer krevende skiturer godt utenfor de preparerte skiløypene.


Image

 

Langrennskurs

Få mer skiglede i sporet gjennom god langrennsteknikk. Det er ofte ikke så mye som skal til, lær de små knepene. Det tilbys kurs i klassisk og skøyting til enkeltpersoner og bedrifter.

 


 

Smittevern

Grunnet covid-19 blir arrangementene tilpasset slik at vi til en hver tid overholder smittevernregler. Mer informasjon og våre smittevernveiledere finner du på bedriftsidretten.no

 


Image

 

Randonee- og toppturkurs

Er dette vinteren du skal feste feller under skiene og begynne med toppturer? Store ting skjer når mennesket og naturen møtes. Vi heier frem erfaringsbasert læring gjennom friluftsliv, og er overbevist om at vår kombinasjon av erfarne, kvalifiserte og entusiastiske instruktører pluss den herlige norske naturen, skaper et læringsmiljø uten sidestykke.

 

Kursdager:

23. januar

24. januar

6. februar

7. februar

 


Image

 

Kitekurs - vinter

La vinden gi deg nye natur- og aktivitetsopplevelser. Lær deg teknikker som får deg til å seile over viddene.

 


Image

 

OBIK Milsluker´n Skikarusell

I historiske omgivelser i Holmenkollen arrangeres det hvert år 6 skirenn – Skikarusellen. Ta noen kveldsturer i godt selskap, og nyt den flotte naturen som omkranser nasjonalanlegget. I Skikarusellen kan du velge å konkurrere – eller bare nyte turen for turens skyld. Skikarusellen er skirenn for alle over 15 år – også for de som ikke er så opptatt av tiden. 

 


Image

 

Nyhet! Seriespill i padel i Bærum våren 2021

Padel blir omtalt som verdens raskest voksende sport. Det er en morsom folkesport fordi man kan spille på tvers av nivå. Padel er en inkluderende idrett som gir en god mestringsfølelse fra starten av. Samtidig blir man aldri helt utlært.


Image
 

 

Stevner i lerdueskyting

I samarbeid med Løvenskioldbanen Skytesenter, ønsker Bedriftsidretten velkommen til stevner i lerdueskyting. Det arrangeres 3 stevner: onsdag 20. januar, onsdag 10. februar og onsdag 3. mars.

 


Image

 

Badminton

Badminton er en hurtig og morsom idrett som hele tiden byr på nye utfordringer. Bedriftsidretten skal i samarbeid med badmintongruppa i Frogner IL arrangere kurs i badminton med oppstart 2. mars.

  
Image

Bedriftsidretten tilbyr en rekke andre aktiviteter. Ta gjerne en titt på nettsiden for å se om det er aktiviteter som du er interessert i å delta på.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.