Jernbanemestere!

Postet av Styret den 3. Sep 2019

Jil Foppal sitt 2. Lag jernbanemestere!
test

Postet av Styret den 4. Jun 2019

<sfhgdfhahghssdh
Innkalling ekstraordinært årsmøte

Postet av Styret den 28. Mai 2019


Det innkalles herved til ekstraordinært årsmøte i Jernbanens Idrettslag Oslo den 12. juni klokken 0915 på møterom IS 01 i DA bygget. Denne innkallingen er også sakspapirer for møtet.


Årsmøtet innkalles med 14 dagers varsel etter vedtak i styret. Årsmøtet vil kun behandle en sak, og denne saken er:


Styret går inn for at bedriftsidrettslaget bytter navn fra JIL Oslo til et navn som tilkjennegir at vi er bedriftsidrettslaget for Vy i Oslo. Nytt navn vedtas på det ekstraordinære årsmøtet. Navneforslag legges frem på det ekstraordinære årsmøtet


Vi vil fremdeles være åpne for andre innen det som er jernbanesektoren og vi vil fremdeles være medlem av NJIF - Norsk Jernbane Idrettsforbund.


Dette er årsakene til at styret går inn for navnebytte:


  • Det er naturlig at vi søker og får økonomisk støtte hos Vy.
  • Det er naturlig at vi er bedriftsidrettslaget til Vy.
  • Det er naturlig at vår medlemsmasse har mer enn 90 % Vy ansatte.
  • Det er naturlig at vi profilerer Vy.
  • Det er naturlig at vi fremstår med ett navn i alle sammenhenger.


I tillegg så vil en slik endring medføre bedre profilering av bedriftsidretten innad i Vy.

Vi forstår at dette vil være en emosjonell sak for flere av våre medlemmer, men dette er en kulminasjon av to års hardt arbeide for å få idrettslaget levedyktig, og det er noe av bakgrunnen av for styrets innstilling


Styret
Seier!

Postet av Styret den 22. Mai 2019

Kopiert fra Erik Lockert Rohdes innlegg:

Endelig seier! Etter to tap var det på tide med tre poeng. De sikra vi kjapt da det sto 4-1 etter ti minutter med kontringsspill i verdensklasse. Av det fikk vi litt for høy selvtillit som resulterte i et par ekstra baklengsmål, men ledelsen sto aldri i fare og vi gikk til pause med tomålsledelse. Andre omgang ble mer stillestående, og vi klarte ikke få særlig til flyt i spillet. Det løsnet heldigvis halvveis ut i omgangen, og vi rakk å sette tre/fire sjanser før dommeren blåste i fløyta. Veldig godt at vi også klarte å holde nullen en hel omgang!
Mye publikum. Slutt 9-3 v ''Bouvet''
Klarer vi to treere på rad? 🤪
Turgruppa

Postet av Styret den 7. Mai 2019

Kristin og Hege vil ha turkamerater! Se Facebookgruppe

Tur gruppa er for deg som liker å gå på tur og andre aktiviteter. Her er det lave skuldre og lav terskel. Vi satser på turer i skog og mark, rlvelangs, dresintur på ettersommeren/høsten, ti på topp og stolpeturer. Vi har laget en fb side som heter JIL tur gruppa. Turforslag er velkomne.
Årsmøtedokumenter

Postet av Styret den 3. Mai 2019

Om valg av styre: Les mer under her. Årsmøtedokumenter finner du her:     Her

Valg av styre: Styret tar gjenvalg, bortsett fra Terje Ekrann som trer ut etter at han er blitt leder av NJIF. Hege Lutro har sagt ja til å tre inn i rollen som nestleder. Styret håper å få på plass en valgkomite til neste årsmøte.

Holmenkollstafetten med bankett!

Postet av Styret den 29. Apr 2019

Da er vi tre lag som er klare for Holmenkollstafetten den 11. mai kl 15.15 (14.50 for elitelaget). Men vi kan saktens trenge et par reserver samt heiagjeng/støtte generelt. Så om noen vil være med så betales det med stor bankett i Schweigaardsgate 23. I fjor gikk vel siste hjem 05?
Maling og annet hos Flügger

Postet av Styret den 24. Apr 2019

Vi har nå avtale med Flügger Ensjø, Ensjøveien 11, om medlemsrabatt under en ordning som heter Flügger andelen. Det gis 20 % rabatt på alle Flügger varer, kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. I tillegg mottar JIL Oslo 5 % av beløpet det handles for. Du oppgir at du skal ha rabatt som medlem av Jernbanens Idrettslag Oslo.
Årsmøte

Postet av Styret den 11. Apr 2019

JERNBANENS IDRETTSLAG OSLO

Det innkalles herved til årsmøte i Jernbanens Idrettslag Oslo.

Den 9. mai 2019 kl 14.00 i møtesenteret 2. etasje DA bygget, møterom Høst 02.

Årsmøtet er åpent for alle, også for personer som ønsker å bli kjent med laget.

Se ellers lagets vedtekter som du finner på jiloslo.no under Om oss/Styret/Filarkiv/Åpen mappe. Forslag som ønskes behandlet må være sendt styret senest to uker før. Sakspapirer og nødvendige dokumenter legges ut på hjemmesiden en uke før.